Trouwen in het Evoluon

Uw huwelijksdag hoort de mooiste dag van uw leven te zijn. Wat maakt uw bruiloft mooier dan deze te vieren in een iconische locatie als het Evoluon? Onvergetelijk: Zeker als Eindhovenaar een unieke trouwlocatie.

Of u nu uw receptie in stijl wilt houden, of op zoek bent naar een compleet verzorgde ceremonie: Evoluon is trots u te mogen verwelkomen als aanstaand bruidspaar! 

_MG_0988a

Bijzondere trouwlocatie van Eindhoven

De ruimte in de koepel & het moderne restaurant maakt het Evoluon als trouwlocatie uitermate geschikt voor grote bruiloftsfeesten of recepties. Een podium voor een band, een bijzondere dansvloer voor de openingsdans: De beelden van geweldige dag met ’t Evoluon op de achtergrond zijn een blijvende herinnering aan dit plechtige moment. We zien u dan ook graag terug bij uw gouden huwelijksfeest! 

De culinaire invulling wordt verzorgd door Hutten catering waarmee u de hoogste kwaliteit heeft die u zich maar kunt wensen. Het ontbreekt het uw gasten aan niets: uw trouwdag wordt er letterlijk een uit duizenden. De gezellige drukte van een lopend buffet of juist de sfeervolle luxe van uitgeserveerd diner: we helpen u graag. Ook de aankleding is mogelijk naar wens: klassiek met wit meubileur of juist in een sfeer van een bruin cafe: laat u verrassen door de mogelijkheden! 

Wedding Experience @ Evoluon

Wil je meer weten en proeven hoe het is om te trouwen in het Evoluon? Kom dan op zondag 14 januari 2018 van 12:00 tot 16:00 een kijkje nemen tijdens de Wedding Experience in het Evoluon en beleef samen hoe jullie bruiloft eruit kan komen te zien. Het Evoluon zal die dag in het teken staan van alles rondom de organisatie voor jullie grote dag. Er zijn verschillende bedrijven en leveranciers aanwezig waarbij je kunt informeren, proeven en diverse aspecten kunt ervaren die jullie dag tot de mooiste dag van jullie leven maken. 

Voor meer informatie; zie: wedding-experience

23518829_1881800328504572_8497516930866870094_n

Interesse of meer informatie?

Doe een aanvraag voor een vrijblijvende offerte of stel een vraag via onderstaand formulier