Evoluon 200ste businesspartner van FC Eindhoven

09 april 2016

Evoluon 200ste businesspartner van FC Eindhoven

Het Evoluon sluit zich per direct aan bij FCE Connect, dé businessclub van FC Eindhoven en is daarmee het 200ste zakelijke lid van de Blauw-Witten.
 
Kees Lepelaars, operationeel manager van FC Eindhoven, vindt deze mijlpaal een bijzonder moment: “In 2011 sloten we het seizoen af met nog geen 100 zakelijke leden. Met de komst van het Evoluon als 200ste lid bevestigen we weer dat we stappen blijven maken met onze club.” Martijn Bakker, commercieel manager, vult aan: “De ingeslagen weg met de slogan ‘Netwerken aan de Aalsterweg’ blijkt een succesformule. We hebben ingezet op het bieden van een interessant platform en passende faciliteiten. Vele mooie partnerships met het regionale bedrijfsleven zijn hiervan het gevolg.

Evoluon partner businessclub FC Eindhoven
 
Het Evoluon is een icoon in de stad Eindhoven. Sinds 1966 is het koepelvormige gebouw een gastvrije omgeving, waar ondernemers elkaar ontmoeten en bouwen aan succes. Vele meetings, evenementen, beurzen en congressen hebben er al plaatsgevonden. Philips is eigenaar van het Evoluon, dat werd gebouwd als uithangbord van de technologische vooruitgang in Eindhoven.

Franc Dubbelman (directeur) en Maarten van Zeeland (sales manager) hebben de verhuurder Regus overtuigd dat het Evoluon toegankelijker moet worden. Franc Dubbelman zegt hierover: “We zijn tegenwoordig van 9.00 tot 20.00 uur geopend. Het restaurant en het terras is voor iedereen vrij toegankelijk. Dit geldt ook voor het WeekEndHoven-borrel, die we op de laatste vrijdag van elke maand organiseren. Iedereen moet zien dat het Evoluon een open karakter heeft gekregen. Dit gaan we ook verder uitdragen tijdens de FCE Connect-activiteiten en wedstrijden van FC Eindhoven.” 
 
Na afloop van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles zullen FC Eindhoven en het Evoluon de samenwerking officieel bekrachtigen.