Evoluon maakt doorstart!

14 juli 2020

Evoluon maakt doorstart!

Vanaf 1 juli neemt Evoluon Exploitatie BV de exploitatie van het Evoluon over van Regus Nederland.

December 2018 namen Lee Foolen & Marc Reijs reeds het onroerendgoed van het Evoluon over van Philips. De exploitatie was toen reeds uitbesteed aan Regus Nederland. Vanaf juli 2020 is zowel de exploitatie als het vastgoedbeheer van het congres- en evenementencentrum in handen van Foolen & Reijs middels de nieuwe entiteit Evoluon Exploitatie BV en komt er zekerheid voor de toekomst van het Evoluon. Ook het merendeel van het reeds werkzame personeel is overgenomen waardoor de vertrouwde bezetting het aanspreekpunt blijft voor de klanten en gasten.

Eigenaar Lee Foolen; “Met de overname van de exploitatie zorgen wij ervoor dat het Evoluon open blijft en zetten wij een eerste stap richting onze toekomstvisie. Het Evoluon is EN blijft dé ontmoetingsplek van de Brainport Regio Eindhoven en met de opstart van de Evoluon Foundation wordt deze ontmoetingplek alleen maar verbreed en versterkt! Wij kijken dus uit naar de toekomst waarbij het Evoluon een nog grotere rol gaat spelen in Eindhoven en omgeving!”

Over het Evoluon;
Al sinds de opening in 1966 is het Evoluon een ontmoetingsplek waarbij mensen hun kennis, ervaring, bevlogenheid en inspiratie delen. Tot 1989 in de vorm van een museum, daarna als vergader-, congres- & conferentiecentrum tot 1500 personen.
Naast het vergadercentrum, het auditorium en Koepel heeft het Evoluon een restaurant met uitzicht op de mooie vijver in het park en bestaat ook de mogelijkheid kantoorruimte te huren.