Prokkelstage Horeca

16 maart 2015

Prokkelstage Horeca

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Prokkels zijn soms kleine gebeurtenissen met een groot effect.

Prokkels brengen nieuwe contacten en inzichten. Prokkelen is een laagdrempelige manier om te laten zien dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Dit kun je bereiken, niet door te vertellen, maar door te doen! Tijdens één week in juni worden op veel plekken Prokkels georganiseerd, als inspiratie voor de rest van het jaar.

Stageplaats aangeboden bij Evoluon

Ook (of zelfs zeker ook) bedrijven kunnen hieraan meedoen door een workshop of Prokkelstage te bieden. Evoluon Eindhoven & Hutten Catering doen dit jaar dan ook mee: met een horeca stageplek op een bijzondere locatie. Hieronder de inhoud van de stage:

"Het Evoluon is een evenementen locatie. Wij zorgen er iedere dag voor dat mensen bij ons kunnen vergaderen, feesten of een werkplek kunnen gebruiken. We vinden het belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en voor ze wilt zorgen.

We vinden het belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en voor ze wilt zorgen. Opdonderdag 4 juni 2015 is er een grote vergadering voor ongeveer 200 gasten. We moeten hen koffie schenken, de vuile kopjes ophalen en aan het eind kunnen de gasten nog een drankje drinken en krijgen ze een lekker hapje. Het Evoluon zorgt voor een afwisselende werkdag, je kunt de receptie helpen, de bediening en misschien ook even in de keuken."

Meer informatie & aanmelden op Prokkel.nl