Technasium netwerkbijeenkomst 2015 - terugblik

28 januari 2015

Technasium netwerkbijeenkomst 2015 - terugblik

Vrijdag 23 januari 2015 organiseerde het Technasium Brabant-Oost organiseerde voor de vierde keer een netwerkbijeenkomst in het Evoluon in Eindhoven.

Tijdens deze meeting werden ongeveer 250 enthousiaste bovenbouwleerlingen van 6 verschillende scholen gekoppeld aan bedrijven uit de regio. Het doel: interesse te wekken voor de echte bèta-wereld en contacten te leggen voor keuzeprojecten in het Technasium.

De deelnemende leerlingen zijn havo-4, vwo-4 en vwo-5 van de Technasiumscholen Eckartcollege Eindhoven, Varendonckcollege Asten, Dr.-Knippenbergcollege Helmond, Jacob-Roelandslyceum Boxtel, D’Oultremontcollege Drunen en het Jeroen Bosch College Den Bosch.

Ook vanuit het bedrijfsleven was er meer dan genoeg aandacht met maar liefst 30 deelnemende bedrijven waaronder PlantLab, Vivon, Neways Advanced Applications en Enexis. Het belang van het Technasium wordt bovendien onderstreept door de ondersteuning vanuit Brainport Industries, en bijdragen van Evoluon, Lenze, Omron en Dosign Engineering.

Lees de uitgebreide terugblik op Technasium Brabant Oost.